Sjøsportkveld med fokus på utstyr til kajakk og padling i bølger

Sjøsportkveld med fokus på utstyr til kajakk og padling i bølger

Første del av kvelden skal vi være på land og få informasjon om nyttig utstyr til kajakkpadling. Hvis været tilsier det, blir denne økta arrangert inne på Tørrfiskbrygga. Etterpå drar de som ønsker det ut med kajakkene og padler i bølgene etter en mototbåt som blir innleid for anledningen. Høres ikke det gøy ut?
Ansvarlig for sjøsportkvelden: Kurt Fagerland. Som vanlig, er det mulig å låne kajakk, spruttrekk, åre og vest hos Sjøsportklubben. Tørrdrakt kan leies for kr. 150,- via Kurt Fagerland. Send i tilfelle en sms til Kurt (mobilnr. 958 36 604) med opplysning om skostørrelse og ønsket størrelse på drakt. Veiledende størrelsesguide; Under 170 cm = S, 170-178 cm = M, 178 – 185 = L, Over 185 = XL (evt. XXL). Beløpet på kr. 150,- vippses til mobilnr. 958 36 604.
VELKOMMEN TIL EN LÆRERIK OG ARTIG KVELD!
Comments are closed.