Medlemsinfo

Foreningens formål er å legge til rette for alle typer sjøsport, det være seg seiling, roing, padling eller annen sjørelatert aktivitet som medlemmene ønsker å drive med.
– Foreningen skal jobbe framtidsrettet og skal ha spesielt fokus på sikkerhet og opplæring.
– Foreningens målgruppe omfatter sjøsportsinteresserte i alle aldre.

Som medlem får du muligheten til å dyrke din interesse for sjøsport alene eller sammen med andre likesinnede. Du får tilgang til klubbens utstyr bl.a. seiljoller, kajakker, kanoer og robåter. Vi har også våtdrakter og flytevester til utlån. Du kan delta på turer og kurs og du får muligheten til å bidra til at du og andre kan drive et aktivt sjøsportliv. Hver torsdag ettermiddag arrangerer vi felles arrangement med enten kurs eller organisert aktivitet.

Medlemsavgiften pr kalenderår er:

Familiemedlemskap kr 1 000,-
Voksne kr 500,-
Barn, ungdom og studenter * kr 300,-

Familiemedlemskap gjelder alle medlemmer i samme husstand.
* De som har kulturkortet får 10% rabatt.

Du blir medlem ved å registrer deg på https://minidrett.nif.no eller ved å sende epost direkte til bronnoysjosportklubb(at)gmail.com. Vennligst oppgi følgende opplysninger:
Fullt navn
Postnummer
Poststed
Mobil /Telefonnummer
E-post adresse
Fødselsdato
Type medlemskap (fullt, student eller familie)

Ved Familiemedlemskap skriv inn navn og fødselsdato på alle i familien som skal registreres. Medlemsavgiften betales til kontonr.: 4516 24 70179

Følg Brønnøy Sjøsportklubb på klubbens Facebookside for mer daglig oppdatering og informasjon!

Vi ønsker deg velkommen som medlem i Brønnøy sjøsportklubb.

Oversikt over utstyr som kan leies/lånes av medlemmer.

Utstyr Medlem Ikke medlem
Kajakk m/åre, vest og spruttrekk kr 100.- kr 400.-
Seilbåt A55 kr 100.- kr 400.-
RS-feva Seiljolle kr 100.- kr 400.-